4P

4P

I over 40 år har 4P møtt kravene for de tøffe nordiske veiene. Dette har gjort 4P til de mest motstandsdyktige og sterkeste tilhengerne. Velg mellom hovedmodeller som EXPEDITION, TOURING og RACING. I tillegg til hengere har 4P et bredt utvalgt av tilbehør.
4P tilhengere er bygd for å møte Nordens tøffe krav. Testet på verdens største naturlige testbane for å garantere maksimal styrke, smidighet, utholdenhet og holdbarhet. Det er det kvalitet fra 4P innebærer - North Grade.

STYRKE

Stabilitet som består ved de tyngste lastene. Med styrken i en 4P-tilhenger kan du føle deg sikker under lasting, lossing og transport. En tilhenger som leverer ved tunge tak.

KONTAKT OSSSE MODELLER

SMIDIGHET

Enkel å rygge, følsom etter bilen og enkel å tippe. En tilhenger som er bygd for å brukes ofte skal være enkel og håndtere.

UTHOLDENHET

Med en konstruksjon som beholder sin styrke og smidighet år ut og år inn i de tøffeste forholdene. Testet igjen og igjen for å presses til sitt ytterste.

HOLDBARHET

Med omsorg for alle detaljer og valg av materialer, er dette en tilhenger som tåler tøffe tak uten å svikte deg. En 4P-henger er en venn for livet.

KONTAKT OSSSE MODELLER
Personvern